Algolilta 25 000 euroa Arcadalle

Algol on lahjoittanut 25 000 euroa ammattikorkeakoulu Arcadalle. Kerätyt varat käytetään digitaalisten ratkaisujen hankintaan sekä luomaan innovatiivisia oppimis- ja tutkimusympäristöjä. Algolin lahjoitus mahdollistaa uuden oppimisympäristön, Arcada Health Tech Hubin, valmistumisen keväällä 2023.

Arcadan rehtori Mona Forsskåhl kertoo, että ulkoinen rahoitus on välttämätöntä oppimisympäristöjen toteuttamiseksi.

“Valtion korkeakoulutuksen rahoitus on vähentynyt merkittävästi viime vuosina, joten laatua parantaville investoinneille ei ole tilaa. Yhteistyöllä voimme varmistaa elävän kaksikielisyyden ja monimuotoisuuden niin julkisella sektorilla kuin elinkeinoelämässä”, Forsskåhl sanoo.

“Arcadasta valmistuu muun muassa taloustieteen, teknologian ja terveydenhuollon asiantuntijoita, jotka kaikki ovat tärkeitä Algol-konsernin yrityksille ja niiden asiakkaille. Olemme erittäin iloisia voidessamme osallistua yhden uuden oppimisympäristön valmistumiseen”, Algolin toimitusjohtaja Alexander Bargum kertoo.

Arcada Health Tech Hubia ovat Algolin lisäksi tukeneet Sparbanksstiftelsen Esbo-Grankulla, Hélène och Walter Grönqvists Stiftelse, Helsingestiftelsen, Lisi Wahls stiftelse för studieunderstöd, Otto A. Malms donationsfond sekä Stiftelsen Tre Smeder.

Lue lisää aiheesta Arcadan uutisesta englanniksi tai ruotsiksi.

Algol Diagnostics kuuluu Algol-konserniin.