Rekrytointi

Haluatko terveydenhuollon näköalapaikalle?

Algol Diagnostics Oy tarjoaa asiantuntevaa palvelua laboratoriodiagnostiikan alalla. Myymme ja markkinoimme laboratoriodiagnostiikan laitteita ja tarvikkeita. Edustamme alan johtavia kansainvälisiä brändejä.

Algol Diagnostics on osa suomalaista Algol-konsernia, joka toimii kansainvälisesti ja työllistää noin 400 henkilöä. Algolilaiset edustavat yhdessä pitkälle erikoistunutta kaupan, tekniikan ja terveydenhuollon osaamista. Työnantajana Algol on vastuullisesti toimiva ja yksilöä arvostava.

Algolilla kesätyö on Vastuullinen kesäduuni

Algol on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: 1) Hyvä hakijakokemus, 2) mielekäs työ, 3) perehdytys ja ohjaaminen, 4) oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, 5) kohtuullinen palkka ja 6) kirjallinen työsopimus ja todistus.

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä Algol Diagnosticsissa ei ole avoimia työpaikkoja.

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme Sinuun yhteydessä, jos konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Jätä avoin hakemus