Katja Hämäläinen ja Jussi Kokko juhlivat vuosipäiviään

Algol Diagnosticsin työntekijät Katja Hämäläinen ja Jussi Kokko juhlivat merkittäviä vuosipäiviään Algolin palveluksessa. Työntekijöitä muistettiin kukin ja lahjoin. Kahvit juotiin ajalle tyypillisesti etäisyyksiä pidellen ja kasvomaskeja siirrellen.

Katja Hämäläisellä tuli joulukuun puolivälissä kunnioitettavat 25 vuotta täyteen Algolin palveluksessa. Katja toimii Algol Diagnosticsin logistiikka-assistenttina. Työ pitää sisällään muun muassa tilausten vastaanoton, käsittelyn ja lähetykset sekä diagnostiikkavaraston toimintaan kuuluvat monipuoliset tehtävät.

”Aika on mennyt todella nopeasti ja kivaa on ollut. 25 vuotta saman työnantajan palveluksessa on tänä päivänä jo harvinaista ja siitä voin olla itsekin ylpeä”, Hämäläinen sanoo.

Kuvassa vasemmalta Jussi Kokko ja Jukka Puomio.

Jussi Kokolla puolestaan tuli tammikuun alussa täyteen 10 vuotta Algol Diagnosticsilla. Tänä aikana Kokko on työskennellyt huoltoteknikkona. Työhön kuuluu AD:n edustamien laitteistojen asennus ja huolto. Hänen pääasiallisena toiminta-alueenaan ovat Uusimaa, Varsinais-Suomi, Etelä-Karjala ja Kymenlaakson seutu.

”Algol Diagnosticsin edustamat laitteet ja asiakkaat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi vuosien varrella. Mukavat asiakkaat ja työkaverit auttavat jaksamaan, kun painetaan pitkää päivää tuulessa ja tuiskussa”, Kokko kertoo.

 

Onnittelut merkittävistä vuosipäivistä molemmille.